Purpose – valóban a fogyasztókért létezünk?

BrandFestival, ahol a nemzetközi és hazai marketing szakma meghatározó szereplői segítenek a legfontosabb trendek megértésében.

Y-shift 2022. okt 19.

A folyamatos változás hívta életre a rangos eseményt még 2001-ben, hiszen a gyors reakció döntő fontosságúvá vált a márkák életében. Naprakész információk, inspiráló előadók, értékes tudás és sorsdöntő predikciók várják évről évre a résztvevőket.

A jövő marketing trendjeit érintő kérdések, kétségek megválaszolásában Fincza Gergő is aktívan kivette a részét, ezért a BrandFestival-on tartott előadásában megtudhattuk tőle, milyen jelentőséggel bír napjainkban a ‘létezés értelme’ egy márka életében.

Fontos minden márka számára, hogy képes legyen azt definiálni, hogy mi végett van a piacon. Egyszerűnek tűnő kérdés, amivel sokan még mindig elakadnak. Ehhez képest valóban fogas kérdés lehet, hogy a virtuális térbe hogyan lehet átültetni a márka küldetését, ‘létezésének értelmét’.

Köszönjük, hogy ennyien kitöltöttétek a témával kapcsolatos kérdőívünket, melynek eredményéről itt olvashattok bővebben.

 

Ajánlott bejegyzéseink