Kis cselekedetek, nagy örömök – Beekind2020

2020 azt tanította nekünk, hogy a legfurcsább helyzetekben sem vagyunk egyedül, ezért kis csapatunk összefogott és együtt segítettünk másokon.

Fanni 2020. dec 16.

Az összefogás talán még soha nem jelentett ennyit, mint ebben az évben, ezért is döntöttünk úgy, hogy arra buzdítjuk kollegáinkat ők is segítsenek! A társaságunkra jellemző módon persze nem hagyományos úton indultunk el, így saját fejlesztésű alkalmazásunkat, a beeward-ot is segítségül hívtuk!

A beeward.buzz egyik alapértéke a jutalmazás.

Legyen ez egy apró segítség a munkában, vagy éppen egy jó tanács az életben, szinte bármiért elismerést kaphatsz munkatársaidtól. Hiszünk abban, hogy a jótett jótetteket szül.

Idén – nem megszokott módon – a rendszer adottságait kihasználva szerettünk volna másoknak is örömet okozni , ezért az adományozás is felkerült jutalomként. A csapat öt, előre – szintén a csapat által – kiválasztott alapítványnak segíthetett. A kollégák szorgos méhecskékként gyűjtögették a pontjaikat, amiket december elején adományozásra tudtak beváltani. Minden beváltás 5000 forinttal növelte az adomány értékét.

Büszkék vagyunk a Y-shift és a Y-collective csapatára!

Közel két hét alatt 52 felajánlás érkezett, aminek köszönhetően 260 000 forinttal tudtunk hozzájárulni ahhoz, hogy az alapítványok arcára mosolyt csaljunk. Bízunk benne, hogy az Élmény Tár Tanoda, Élménylelő Ifjúsági Egyesület, a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány, az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány, a Misina állatmenhely valamint a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete is boldog pillanatokban fog részesülni.

Ha már az év nem volt túl kegyes hozzánk, mi megpróbálunk segíteni másokon! Ezzel hagyományt teremtünk és jövőre is motiválunk másokat, hogy legyenek ők is jófejek! 😉

Vigyázzunk egymásra! Nagyon várunk 2021! 💙💚

Ajánlott bejegyzéseink