Legyen sikeres a
projekted!

kérj tanácsot

Mi vagyunk a Y-shift

Csapatunk elhivatott abban, hogy előremutató technológiával kiemelt minőségű digitális projekteket készítsenek. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink számára értéket teremtünk, segítjük őket abban, hogy hatékony és célzott megjelenésekkel tudják növekedési céljaikat elérni.

Kutatás01

Kutatásaink segítségével olyan tanácsokat adunk, amelyek javítják az üzleti és a fejlesztési döntések hatékonyságát és reális képet alakítanak ki a piacról és a vállalat helyzetéről.

Performance02

Performance marketing szolgáltatásunk pedig online marketing kommunikációval és annak folyamatos optimalizálásával javítja a vállalatok által meghatározott kulcstényezőket.

Hogyan tudunk
együtt dolgozni?

Az első lépés nálad van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha megismerted a szolgáltatásainkat, vagy hallottál már arról, hogy hogyan dolgozunk, akkor egyértelmű lehet, hogy nem tudunk listaáras szolgáltatásokat nyújtani. Üzleti problémákat, feladatokat elemzünk, és oldunk meg, amihez az eszközkészletet mindig az adott probléma határozza meg. Így a javaslatunk, hogy írj egy rövid briefet az igényeidről, a problémakörről és kérd személyes tanácsadásunkat! Amennyiben erre a tér/idő nem ad lehetőséget, úgy kérlek minél részletesebben írd le, hogy miben szeretnél információt szerezni, vagy javulni, mi pedig a kapott információk értékelése után döntünk arról, hogy mi lenne a legjobb a következő lépésre.

    Elérhetőségeink

    7621 Pécs, Kazinczy u. 2.

    +36 30 401 1180

    hello@y-shift.com